Пелените Севисмайл се създадоха от нуждата. Нуждата да имам качествени и достъпни пелени, които да изпълняват предназначението си.

Още преди да се роди дъшеря ми, бях решена, че с нея ще ползвам многократни пелени. Mногообразието от видове и марки многократни пелени, ме накараха да пробвам много варианти. В последствие се оказах и с куп ненужни пелени. За съжаление, много от тях пропускаха и затова бяха слагани броени пъти. Да, ползването на многократни пелени си има особености с които трябва да се съобразим!

След купищата пелини, с които не постихнах желаният резултат реших да направя нов дизайн, решаваш проблемите на всичките ми несполучливи опити но и съобразен с нуждите на подрастващото бебе.

Та, какво промених в пелените който ще намерите оттук? 😊

💫 Обточване по цялата дължина на пелената с веревна лента – запазва по-дълго живота пелената, предпазва от протичане и по-красиви пелени!

💫 Двоен маншет около крачетата – бебенца, които са предимно в легнало положение или за през нощта, пелените с двоен маншет – предотвратяват евентуални протичания! Когато детето се изправя или вече ходи са подходящи и модели без двоен маншет.

💫 Широк отвор за поставяне на подложки. Сравнено с други пелени, пелените от тип “Джоб”, имат широк отвор за поставяне на подложката. Това е много удобно и за хора с по-едри ръце, като татковците, например! 😊

💫 Велкро закопчаване в пелените за новородени – новородените бебенца имат малки кръстчета, на които, често не прилепва добре пелената, ако закопчаването е с копчета. Това предразполага протичане откъм кръстта. Затова за новородени е препоръчително пелените да са с велкро закопчаване!

💫 Мек, бързосъхнеш полар, който пропуска течността в едната посока, а детската кожа остава суха.

💫 Регулируем размер на пелените – промяна на дълбочината на пелената посредством три или четири реда копчета.

💫 Закопчаване посредством два реда копчета – единият е за по-добре прилепване около крачетата, а с другият за регулиране около кръста. В дългосрочен план, закопчаването с копчета(тип тик-так) е много надеждно във времето на живот на пелената.

💫 Естествени материи – пелената от тип “Всичко в едно” е се продава с два броя, трислойни пришити подложки от естествен бамбук. Пелената от тип “Горни гащи” позволява да се ползва с подложки, по наш избор на материите.

💫 Многообразие от цветове и шарки. Всеки ще намери своят избор!


Пелените са произведени в Китай, спазвайки честни и справедливи условия на труд.

error: Content is protected !!